Ibland skrattar jag ihjäl mig åt er alltså.

Jag kan inte säga vart jag har fått detta ifrån, då blir ni bara jätterädda, haha. Men låt oss säga som så att jag får mail med loggar med jämna mellanrum skickat till mig med lite mer specifik information om vart ni kommer ifrån och framför allt hur ni kom hit. Den här sökningen på google ledde inte till min blogg, den är någon annans. Någon som är deprimerad måntro? ;-)Upp till bevis!

Jag har under en längre tid påstått att Linda och hennes syster är ofantligt lika. Deras nuvarande utseende med klädsel, smink osv är raka motsatsen och det är inte så att om jag skulle se dom på stan 5 meter ifrån mig skulle tänka "kul, tvillingar!". Men, dom har lite speciella väl igenkännande drag i den familjen och jag har känt mig bombsäker på att om Lindas syster skulle klä sig, sminka sig osv exakt som Linda så skulle nog tanken "kul, tvillingar!" dyka upp.

Det här är ju någonting som är relativt svårt att genomföra så jag fick helt enkelt ta Photoshop till hjälp. Det jag har gjort nu är alltså att bara klistra in Lindas systers ansikte på en bild av henne:
Det enda som skulle avslöja dom enligt mig är näsan, den är helt olika.

Ögonen är däremot någonting som inte ens skulle gå att se skillnad på om dom sminkade sig likadant
och man fick en closeup på vardera öga. Det jag har gjort för att försöka efterlikna Linda så mycket som möjligt är att sminka henne likadant, sätta dit samma piercingar och klistrat på exakt likadana ögonbryn.

Så ja, håll för näsan och säg att du inte ser dig själv Linda? ;-)


Jag vill aldrig mer vara tvungen att gå upp.

Idag hade jag den där sjukt jobbiga känslan att jag precis stängt ögonlocken när klockan ringde. Jag ställer alltid den i förhoppning att jag ska gå upp när min sambo går till jobbet, något som väldigt sällan brukar hända, men det gjorde det idag. Det är dagar som idag som jag hade varit så otroligt olycklig, förbannad och svår om jag hade varit tvungen att gå till ett jobb utanför hemmets dörrar. Men istället är jag glad, tacksam och spänd på vad dagen har att erbjuda och denna stora skillnaden är på grund av något så litet som att jag har valet själv om jag vill gå upp eller inte. Jag vill aldrig mer vara tvungen att gå upp.

Juldagsparty

Jag var på g och tyckte detta lät som ett bra förslag. Fixar och donar och slutligen sätter jag mig ner med en öl och inväntar sällskap. Nog kom det sällskap, men ingen var på g verkligen! När alla hade gått förutom Patrik så kollar han på klockan och säger att den seriöst bara är 22:15. Happ. Men vi satt då och pratade tills klockan var halv ett, ett någon gång och eftersom jag träffar honom så sällan så var det väldigt mysigt det också. Nästa event är väl nyår men då har jag inga planer alls och det kanske är lika bra. ;-)Vet ni vad det bästa är med julen i år?Att påsarna med chockladtomten i har bytt ut marmeladgodiset mot
dom här små och söta chockladbollarna istället!


Julfirande hos mor

Vaktmästaren kommer till mig vilken sekund som helst för att byta min kyl, men eftersom jag har varit upptagen varje sekund de senaste dagarna och inte haft tid att göra inlägg så tänkte jag att det är dags att multitaska lite helt enkelt. Jag får skriva lite åt gången på ett inlägg när det blir några sekunder över.

Mitt julfirande är alltid trevligt. Vara med familjen, äta mat och mysa. Jag kan inte begära så mycket mer än så. Tog inte alltför många kort direkt, men slänger upp de få jag tog. Utav mamma och plastpappa fick vi en resa till Göteborg, precis som vi fick ett annat år och som var helt underbart roligt! Det blir inget sova över på hotell den här gången som sist, men det blir en heldag med fika och shopping. Det gillar vi! Hoppas ni hade en bra jul också.TjuvstartJag har ju en liten tradition att jag öppnar några presenter från sambons släkt och familj dagen innan jul.
I ett av paketen låg bland annat dessa supersköna, fina och helt underbara tofflor!
Ja, jag är väldigt glad och tacksam för dessa!

Myskväll hos mamma

Sitter med lillebror och mamma och vi har gosat ner oss i soffan, spelar bingo (vinner inget!) och dricker vin. Livet. <3Nu är det jul här i vårt hus...

Ja, jag är så jävla white trash så jag har sovit bort halva dagen idag. Vaknade först vid tio och blev glad över att jag vaknade någorlunda tidigt i alla fall, men givetvis somnar jag om och nu är jag stressad. Men jag ska nog överleva bara jag går ifrån datorn ungefär nu så om jag inte hinner skriva någonting mer idag så säger jag God Jul!

Det var inte det här jag bad om.

Det var ju inte riktigt tänkt att jag skulle skriva om så mycket private business här. Jag hade skrivit ett långt inlägg om vilken jävla skitdag jag haft hittills, men jag tog bort det. Just nu är jag bara melankolisk och vill inte prata med någon. Jag älskar julen, jag älskar allt som händer efter 1a december. Varför kan vi inte bara samlas, äta gott och älska varandra? Varför ska alla röra till det så så att någon, den som orkar vilket alltid blir jag för att jag hellre vill att jag ska vara ledsen än alla andra, måste ordna upp allting? Och varför är det ingen som ser att det är jag som fixar dom där småsakerna som ni inte gör för att det är för jobbigt?

Första, andra och tredje gången är det okej. Man gör det av glädje för att alla ska kunna må bra och bli glada. Men det är jobbigt att bära tunga lass på sina axlar och man vill ha push tillslut eller åtminstonde ett tack. Det känns relativt mänskligt. Dock ska jag inte skylla på hela världen omkring mig heller, jag är en väldigt stängd person så det kan ju mycket möjligt vara så att ni visst skulle uppskatta mig och tacka mig på ett helt annat sätt om jag faktiskt pratade om saker. Saker som är jobbigt, saker som jag ska göra, fixa och dona för att allt ska bli bra hela tiden.

Också ringde jag min mamma, vilket är otroligt känsligt för mig för jag älskar henne så mycket. Vill inte säga någonting överhuvudtaget till henne som kan göra henne minsta ledsen eller få någonting att kännas som jobbigt. Men eftersom dagen har varit otroligt påfrestande och jag kan inte dölja någonting för henne så bröt jag bara ihop när hon frågade om jag är ledsen. Vi la på ganska snabbt för jag fick sån ångest och jag tror jag precis upplevt en mindre panikattack. Allting började snurra och jag fick svårt att andas, kändes som att jag hade en bebis lungor eller andas genom ett sugrör vilket ledde till att mitt blodtryck gick i botten, som det gör ganska lätt, och helt plötsligt låg jag på köksgolvet.

Jag är en så jävla glad människa. Jag älskar livet och jag älskar mig själv. Jag ser problem som en utmaning och jag kunde inte varit mer lycklig över hur mitt liv har blivit. Jag har svindålig humor, riktigt töntig och ofta otroligt stötande. Jag älskar att skratta åt sånt som inte andra gör, det gäller att vara öppensinnad och chilla. Det är vad livet går ut på. För ni ska ju inte tro att jag har mycket, att jag är lycklig för att jag bor fint eller har pengar. Det är raka motsatsen men jag är ändå så himla tacksam. Jag vill att alla ska vara och tänka som mig. Det finns inga problem, man ska inte slösa tid på att vara ledsen.

Så, som rubriken lyder: Det var inte det här jag bad om. Jag är otroligt besviken och ledsen för att någonting som jag försöker göra som i grund och botten är av ren god vilja och kärlek ska sluta med att jag ligger på köksgolvet och försöker andas.

Men nu måste jag försöka släppa det här för ett tag. Jag ska fortsätta min påbörjade städning och sen måste jag plugga. Har ett stort slutprov i data i morgon och ska börja på mitt andra uppdrag inom Psykologin. Jag fick MVG på mitt första uppdrag också så det är ju positivt!

<3

Jag la mig precis med täcke för att gosa i soffan. Först kommer en lurvboll springande och jag försökte vara så tyst som möjligt för att inte väcka en annan som alltid gräver sig in i filten här i soffan och som nu ligger vid mina fötter. Men han vaknade ändå och hur söt?!Med risk för att förstöra min image...

Det finns en låt som jag hörde för några veckor sedan och när jag kommer att tänka på den, så lyssnar jag på den konstant i ett dygn. Minst. Den kom att betyda otroligt mycket för mig och jag älskar den. Texten är så fantastisk och rörande.

Är du någon gång sur över att du inte får upp din badrumshylla över din tvättmaskin så ska du lyssna på denna och vara tacksam för att du ens äger den där jävla hyllan...Det är inte bara för bara som jag hatar tisdagar

Ungefär varje halvtimma har jag totalt bytt humör idag. Jag är helt matt. Skrev en lista på det vi ska göra klart idag då det är så mycket nu som ska tas tag i och ingenting blir gjort utan en lista i detta hemmet. Den största grejen är väl att vi ska hänga upp en hylla i badrummet och det har ungefär sett ut såhär:

Åker och handlar tillbehör. Glad.
Ser inte ut som det vi ska ha finns. Ledsen.
Frågar efter hjälp, det fanns. Glad.
Finns inte tillhörande skruv. Ledsen.
Hittar tillhörande skruv. Glad.
Åker hem och ska borra, kommer på att i badrummet är det ju draget rör och el lite kors och tvärs, inser att jag måste ringa hyresvärden (imorgon!) för att kolla upp det. Ledsen.
Kommer på att jag kan ringa plastpappa som säger att det går bra. Glad.

INSER ATT VI INTE HAR NÅGOT UTTAG I NÄRHETEN OCH VI HAR INGEN FÖRLÄNGNING LÅNG NOG SÅ VI KAN FÅ STRÖM TILL BORRHELVETET!

Så allt raserar pga en förlängningssladd. Jävla svenneliv. Ledsen!

Jag blir förbannad och säger "packa ihop skiten för nu skiter jag i detta!". Sten sätter sig i fåtöljen medans jag går runt och byter kattlådor och trampar lite sådär extra hårt som man gör när man är sur. Och då gav nog livet upp på mig också, handtaget på påsen går sönder och ut väller kattsanden mitt framför Stens fötter och jag bryter ihop av skratt. Det kändes som ett typiskt filmmoment där den där PMS bruden är sur och verkligen ska visa det också genom att trampa extra hårt i golvet också failar allt, karma bites her ass och alla bara står och skrattar. Vanligtvis inte tjejen själv då kanske, men jag är ju tuff.

Just det, jag var ju i Trollhättan också!

Helgen när det var idolfinal så begav vi oss till Trollhättan för att hälsa på familjen Ruina - Olsson. Jag har konstigt nog glömt bort att nämna detta. What's up with this new shit att jag glömmer allt?!

Det är så sällan vi ses och detta var den helgen som det verkligen passade alla. Alla utom mig. Det var jobbigt dålig timing och jag bestämde mig väl lite i sista sekund för att åka med. Men det var väl tur det för det var riktigt kul att träffa alla igen och jag och Linda hade nog mysigare än någonsin tror jag. Vanligtvis så brukar vi shoppa ihjäl oss och baka någonting kletigt som innehåller chocklad men vi bestämde oss för att göra tvärtom den här gången. Slappa, prata och mysa. Okej, det blev en supersnabb sväng till Överby, men verkligen supersnabb. ;-)

Anledningen som att jag kom att tänka på det här egentligen var väl när jag bläddrade igenom gamla kort som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Satt där och tänkte på hur mycket jag älskar min familj och hur vi uppenbarligen skiljer oss så från andra. Vi håller alltid på att ringer varanda och kramas och pussas när vi ses, avslutar inte en endaste konversation utan att säga "I love you!" etc etc.

Min sambo och hans familj är inte alls på det sättet. Dom visar nog kärlek på sitt sätt, men det är ingenting uppenbart som jag har märkt så som ni skulle märka på min. Och det är nog inte Lindas familj heller. Vi var nämligen där och hämtade barnen på söndagen innan vi skulle åka hem och jag tyckte det var så roligt. Allt är färdigpackat, barn är fastspända i baksätet och vi hoppar in i bilen. Lindas mamma står vid passargerarsidan där jag sitter så jag ser ju inte Linda och utan att direkt tänka mig för så sitter jag där och ropar och vinkar av hennes mamma "Hejdåååå! Ha det så bra!" *vink vink* "Hejdåååå!" också vänder jag mig mot Linda och ser att hon sitter och pillar med sin mobil och sen kör iväg utan det här extrema som jag la på med. Folk måste ju tro ibland att jag inte ska träffa min syster, mamma eller bror på evigheter när vi säger hejdå helt normalt efter vi fikat eller någonting. "Vi hörs snart då, ha det så bra, ring om det är någonting! Jag finns alltid här. Puss och kram, I love you!", ungefär så låter det hemma hos oss.

Jag funderar på om det är vi som är annorlunda och att jag bara av en ren slump har råkat möta familjer som inte är så extrema som vi eller om det bara helt enkelt beror på att vi (mest troligt...) har en del blatteblod i oss? Är det såhär ni helsvenne familjer är?
Linda får slava och skrapa rutorna medans jag sitter inne i bilen och värmer mig.
(Jag erbjöd mig faktiskt att hjälpa, men dom hade bara en skrapa!)


Glömt att visa er denna snygga bilden!

Minns inte riktigt när vi hade denna fotosession, det var inte överdrivet längesen men inte nyligen heller. Denna bilden var till en början inte uppladdad men för ett tag sedan fick jag för mig att jag skulle gå in och kika på dessa och se om det inte finns någon "eftersläng" bild som man kan göra något häftigt med. Och nog blev det en bra bild!
Modell: Maria Settergren
Foto/Retusch: Jag


Värsta dagen på veckan

Jag avskyr verkligen tisdagar. Man är trött, måndagen flög liksom ganska snabbt förbi, men tisdagen är seg. Man slänger även en tanke åt hur långt det är kvar till helg men låter den passera ganska snabbt för att inte få ångest. Redan i morgon känns det bättre, men tisdagar är verkligen ren pina.

På grund av det (ja, bara det, inget annat) så har jag inte kunnat studera någonting alls idag. Lite, väldigt väldigt lite har jag gjort men det slutar med att jag kollar på gamla kort idag istället av någon anledning. Nu är det även dags att ta itu med middag och kanske fräscha upp mig lite och sen kommer alla vardagssysslor som att handla osv. Jag får helt enkelt hoppas att det kommer en liten vind av lust senare ikväll så jag kan få lite mer gjort.

Jag slänger upp en urgammal bild på mig och min syster som jag har dammat av i arkivet. ;-)
Inte för att jag tycker att vi ser direkt förskräckliga ut, men av någon anledning får jag
en lustig känsla i kroppen över att man gick runt såhär. Haha.


Tänk om detta gjordes på 20 min IRL också

"Hm. Känner för att vara sidsådär 180 idag, kanske lite mindre lår och midja och ja, varför inte slå in axlarna när vi ändå är igång! Jag är tillbaka om 20"Mouseover

Kärring

Klockan slog tolv och jag tänkte att nej, nu ska jag faktiskt inte gå och lägga mig. Jag vill vara uppe längre. Jag vill inte att den här helgen skall ta slut och dessutom måste jag börja se the beuty med att arbeta hemifrån nu och sluta ha ångest för att jag inte går upp klockan sju på morgonen. Jag har liksom lyxen att sova när jag vill egentligen, vad är problemet?

Så jag stannade uppe, rebellisk som jag är. Klockan slår ett och jag sitter och är tuff och hänger vid datorn och känner hur huvudet börjar snurra och jag mår dåligt. Jag har lätt att få lågt blodtryck, svimmar då och då. Men det hjälper att ta en promenad ibland säger doktorn. Jag får bara inte glömma att köpa mig en käpp nästa gång vi är ute och handlar, jag kan ju faktiskt ramla.

Julstök

Det kan man verkligen kalla mitt liv just nu. Klappar, städa, plugga - jag har inte tid med någonting. Har en miljon saker att fixa och allt har bara lagt sig i en stor klump i hjärnan så jag måste nog försöka ta och organisera lite innan jag lägger mig ner och dör. Har totalt ignorerat telefonen och ägna tid åt intressen eller ens kolla datorn. Så om ni känner "fan vad hon är lame" så vet ni nu varför, jag har fullt upp och vi hörs när hela detta är fixat. ;-)

Ikväll har jag däremot ägnat ett par timmar till "datorhäng" och julradio.se. Resultatet av det förstnämnda är följande:


Mouseover

Jingle bells, jingle bellsFoto av mig

Ny snygging!

Har haft snygga Lina i mitt Photoshop några gånger det senaste. Hade inte tänkt att lägga upp några bilder från denna sessionen här, men den här bilden är så snygg så jag bara måste!
Foto: TJOFS media
Retuch: Jag


Ur min kamera


Random
Höstbild tagen från ett fönster i mitt vardagsrum.
Ja, också den sista som är tagen idag. Idag.

Lillebror skickade ett sms till mig: "Det snöar!"
Jag: "Ha! Det gör det inte här!"

Tji fick jag?

JewelleryTog en bild på mitt heta smyckesställ som jag fått av min fina syster.


Så ni skulle se den här tjejen i tidningen

Mouseover

Ny köp- och säljsida på Facebook!

Min fina vän Linda har skapat en rolig sida på FB. Jag tycker själv att det är ett superbra initiativ. Köp- och säljsidorna som redan finns på nätet har aldrig riktigt lockat mig, det här är enkelt och bra.

Brutalt stulen text från Linda: Besök sidan, bli medlemmar och sätt igång att få igång försäljningen. Sprid till alla ni känner som tycker att det är roligt med att köpa och sälja (och resten också förresten), så ser vi till att få igång en aktiv sida!

Ja, också en sak till! Jag själv kan tycka att det är drygt att bara bli tillagd i grupper sådär. Den här var ju okej, men jag vill bara att mina vänner som jag har lagt till skall veta att jag valde er med kärlek och omsorg eftersom jag tror att det är av intresse. Jag har alltså inte markerat alla vänner jag har och bara slängt in, ni är handplockade! ;-)
Klicka på bilden för att komma till sidan!


lsretouch -