Sluta

Redan innan jag öppnat ögonlocken för dagen visste jag att det skulle bli "en sån där dag". Jag har det otroligt sällan och när jag väl har dom så är det oftast på grund av er. Låter det elakt? Ja, det kanske det gör, men jag kan inte hjälpa att ni är så små och patetiska. Att ni slösar bort era liv på att fundera, vara deprimerade och klaga. Att ni slösar bort era liv på att ha fördomar om mig och vad jag gör. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag lever mitt liv och spenderar mina dagar med sånt jag tycker är kul istället för att städa och skala potatis.

Det har varit så otroligt mycket det senaste. Jag har alldeles för mycket att göra i skolan, det har varit bråk överallt och det känns som att jag bara råkat vara bland folk som är sura och deprimerade. Jag orkar inte med erat tjat och tjafs, eran okunskap och eran omogenhet. Det gör att jag får såna här dagar. Jag blir helt matt och bara lägger mig ner. Jag blir så fruktansvärt sänkt av eran negativa energi och förstår inte hur ni överlever själva. Jag behöver bara vara själv ett tag nu. Det är när jag är ensam som jag lever som bäst. Jag är glad, positiv och dansar runt i lägenheten. Jag älskar allt. Är jag inte lycklig för det fina vädret så är jag lycklig för att jag kan äta när jag är hungrig. Det är bara så tråkigt att så fort jag går utanför dörren så gör ni allt för att bryta ner mig.

Det vore snällt om ni för en gångs skull vågade tänka tanken att det kanske är ni som gör fel. Sluta vara så jävla svensson och neka till allt och ha försvaret sittandes på axeln hela tiden. Varför är det så svårt att ha fel? Varför kan ingen erkänna det? Varför kan någon aldrig be om ursäkt om man betett sig illa? Varför måste ni vara så högmodiga och stolta? Det är värre att vara stolt för en bedrövlig personlighet än att faktiskt be om ursäkt, även om det känns jobbigare att be om ursäkt. Men om ni skulle testa någon gång så skulle ni inse att det faktiskt känns bättre att vara snäll. Att se andras tacksamhet och glädje går över din stolthet.

Jag blir ledsen och kränkt ärligt talat över att ni är så trångsynta. Sluta grina över era liv och väx upp. Jag vill också ha några miljoner på mitt konto "bara sådär", men jag har inte det och det är inte det som betyder i livet. Sluta vara så inåtvända. Sluta vara så tråkiga. Sluta tjafsa och agera istället. Och snälla, säg inte att ni känner mig längre för det gör ni uppenbarligen inte.

Kommentarer
Postat av: Lina Henke, lek med livet, innan livet leker med dig!

Sv: Ohhh Linda, det är ett halsband som är mamma gamla. helt enkelt ett vintage. Det är som stora kedjor på. Jag bara älska det och snodde det från mamma, haha. Det var okej för henne hon har så många ändå. ;) Ibland är man glad att mamma är en "spar" människa, hon har alltid massa roliga smycken m.m. Hehe. Är allt bra med dig Linda med tanke på inlägget?! Kram

2012-04-25 @ 12:47:49
URL: http://linnssa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -