Ett hej från köket

Här sitter jag och förbereder inför en hel del skolarbete imorgon, bland annat ett samhällsprov så håll tummarna!

Har bett min älskade sambo att hämta mat från thaien då jag verkligen inte hade lust att laga mat idag. Har varit iväg med min mor idag med och handlat och kollat runt i affärer. Fick bland annat syn på dessa fina godishjärtan som jag bara var tvungen att köpa och som nu står och väntar på Stens matplats. ;-)

Hoppas ni har det fint! Jag har det jättebra och det är väl därför det blir sån inaktivitet här på bloggen, jag har inte tid helt enkelt. Nu måste jag hinna läsa några rader till innan det blir mat. Har inte ätit någonting överhuvudtaget idag så jag är jobbigt hungrig för övrigt!Kommentarer
Postat av: Lina Henke, lek med livet, innan livet leker med dig!

Sv: Om jag hittar något liknande Linda så lovar jag att höra av mig. ;) Hehe.Du jag vet EXAKT vad du pratar om. Tro mig. Ibland är det skönt eller jag tror man måste skriva av sig ibland rättare sagt. :/ Erkänn det kändes skönt efteråt man fått utbrott eller klagat lite? :) Hehe.Jo jag trivs allt kanoners! Gott att komam fårn Ed faktiskt. Umgicks ju inte med någon så där. :/ Här har jag ju mian vänner runt mig liksom. :) Ska du ut på lördag? :)Kramar!

2012-04-26 @ 11:46:47
URL: http://linnssa.se
Postat av: Lina Henke, lek med livet, innan livet leker med dig!

Sv: Jag vet Linda. Men jag kände när jag kom hem till pappas hus igår, helt kallt, och tomt och ensamt, att jag trivs mycket bättre i stan. Där jag har mina vänner, någon att rinag till som kan komma och umgås med mig. Jag får en enorm känsla av att jag liksom är "klar" med Ed. Sen vill jag inte påstå att folk som bor här och trivs att det är en dålig sak, men bara att JAG är färdig här liksom. ;) Hehe. Ta mig rätt. Du har ju ändå din kille här, din familj och så. Jag har ju min familj också, och det är ju därför jag är här i jämna mellanrum, men inte för ofta liksom. ;) Hehe. Kram!

2012-04-27 @ 14:59:38
URL: http://linnssa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -