Får det lov att vara en gammal taco?

Jag måste sluta äta gammal mat. Dom säger ju dock att det faktiskt till och med kan vara bra att få i sig lite skit, härda immunförsvaret lite. Det kanske är därför som jag aldrig är sjuk? Kan visserligen inte säga det sistnämnda så ofta numer då jag varit sjuk flertalet gånger det här året. Men det är förhoppningsvis bara en tillfällighet.

Sen kanske gammal mat inte är den bästa skit att stoppa i sig, om man nu ska äta skit. Men jag är för lat helt enkelt. För lat för att ställa in maten i kylen och för frestad för att inte nalla utav det när jag går upp nästa dag. Igår åt jag en hamburgare som hade färdats många mil i en bil och sedan övernattat där och legat kvar en bra bit in på nästa dag. Den vräkte jag i mig till lunch. Idag till frukost skrapade jag ihop en taco av resterna från igår, som stått framme hela natten. Bakterier eller inte, så smakar det gott.
Fräscha tjejen.


Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Haha, du är inte ensam. Hittade en kastrull från gårdagens middag en dag som jag kokade upp igen och åt. Det var ju inget kött eller så i som kunde bli dåligt på det sättet, men frågan är väl hur hälsosamt det är. Eller att äta godis som legat i soporna..

2012-04-03 @ 08:52:41
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -