Mysmorgon

Efter mycket om och men och försök till planering så hittade jag och Rebecca äntligen en lucka som passade. I förmiddags kom hon hit med kladdkaka och grädde som vi vräkte i oss till frukost och sen satt vi bara och drack thé och snackade. Det var mysigt som vanligt när vi ses. Det är synd att det blir så sällan, men hon jobbar i Norge och jag har fullt upp med plugget så det är lite svårt att matcha. Egentligen är det kanske för det bästa ändå med tanke på just det faktum att vi äter kladdkaka till frukost. Ni kan ju tänka hur det skulle bli efter ett tag...

Även om jag inte varit speciellt duktig idag vad gäller att jobba så har jag varit någorlunda duktig på andra nivåer. Jag har planterat om blommor och rensat kläder. Inte allt förstås, det skulle förmodligen ta några år med tanke på att jag i stort sett aldrig gjort det innan. Jag skulle nog kunna ge en hel by i Afrika ett set med kläder. Haha.

Jag hade tänkt att försöka sälja det innan jag slänger något, det är av den anledningen som någon rensning aldrig blivit av innan. Jag har svårt för att slänga saker och aldrig fått tummen ur för att sälja det. Så det känns bra att få det gjort nu.
Bild från igår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -