Det är nu man måste lära sig att resa sig istället för att falla

Helt plötsligt så fick jag sådär sjukt mycket att göra igen. Mitt schema är smäckfullt och ni kan räkna med 1-2 veckors total ignorering. Jag har just nu låst in mig i datorrummet med lite hippie musik och ska göra klart mitt reportage. Jag har en plåtning som ligger och väntar som blir av imorgon eller under nästa vecka och igår hörde en gammal fotograf vän av sig och han var lagom stressad själv och ville ha hjälp med retuschering, han skulle skicka 4-5 bilder senare idag. Jag varnade honom dock så han är medveten om att jag kanske inte hinner alla, men det hoppas jag att jag gör.

På måndag sen bär det av till Göteborg där jag stannar 2-3 dagar. Restrerande av den veckan sen blir det att förbereda sig för att hålla ett föredrag på Komvux nästkommande måndag. Är lagom nervös inför det men ska försöka att inte tänka på det så mycket så att jag inte sabbar allt annat.

Johan Glans pratade en gång om att när han får lite för mycket att göra, lite för många saker som snurrar kring hans huvud så är han den personen som gärna lägger sig i fosterställning och gungar fram och tillbaka i hopp om att det bara ska försvinna. Egentligen tror jag att vi alla får den känslan litegrann, men problemet ligger inte där ifall du har svårt att få allt att gå ihop. Det är precis innan det som du måste vara allra starkast, när beslutet skall tas om hur du ska bära dig åt. Precis där gäller det att tänka att med rätt planering så går allt och ge dig fan på att du ska klara det också.
Jag köpte superfina handdukar häromdagen. 19:90 kr styck, som hittat!
Var tvungen att köpa ett par vita också såklart, men är mest stolt över dessa, dom sätter lite färg i mitt vita hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -