Heroin chic

Jag var inte så rolig på kvällen igår trots allt. Låg och halvsov hela kvällen i soffan och sen stapplade jag in i sovrummet vid 12 och stensomnade. Tror jag hade någon naturlig detox alltså. Jag har ju varit sjuk de senaste dagarna. Något som händer mig ytterst sällan så när det väl händer blir jag fett sur och whiny och gör precis allt för att försöka hindra det från att bryta ut. Har råknarkat tabletter och vitaminer och eftersom jag varit på resa så blev det ju alkohol på kvällen. Efter några dagar av intensivt missbruk så vaknade jag igår helt yr och höll på att ramla ihop flera gånger. Haha.

Nu är jag tillbaka till IRL i alla fall. Fortfarande sjuk, men det är alltid lättare att hantera när man är hemma. Bloggar ifrån datorn också så nu går det att kommentera igen. Ska alldeles strax dra igång en storstädning här och sen kommer nog lillebror och hälsar på i eftermiddag, jag ska färga hans hår. Kvällen ska spenderas i badet har jag bestämt. Har köpt massa badskum i söta dofter och underbara doftljus så jag ska ha en riktig myskväll! Efterlängtat och mycket behövligt.

Och snart är det helg y' guys, då känns allting bättre igen om ni haft en tuff vecka! Nå, ska vi köra igång med städningen? I think so!
Retarded posebild jag tog efter jag gjort mig iordning på hotellet.


Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Svimma inte av i badkaret bara.

2012-02-09 @ 20:32:41
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -