Matkoma deluxe

Jag är ju ganska dålig på att äta, ingen frukost eller någonting utan jag äter först när jag verkligen är hungrig vilket brukar vara under eftermiddag/kväll. Och då äter jag verkligen också, nästan hetsäter.

Har precis tryckt i mig två korvar och ett halvt paket saltiner och jag håller på att dö här. Ingenting kommer ju någonsin slå när jag åt frukost för 500 kr dock, men jag känner att jag behöver få en sund relation till mat...
Jag har missbrukat det enda sen tonåren, bara att det har vänt från anorexia till ...not so much anymore. ;-)

Jaja. Jag köpte förresten någon "lyx" variant av klet med kräftstjärtar och vitlök som jag hade på korven. Svindyrt, men jag var hungrig och sugen på något gott så det åkte då med hem. Det är ju tur att det finns b-märken som eldorado och andra saker för hell, det var inte gott! Rena rånet också är det så äckligt?! Är det sånthär ni överklassmänniskor sitter och trycker i er? Det var dessutom ungefär två matskedar i burken. Dagens skämt alltså.

Nu är det dags för ännu mer mat, nämligen Jamies matrevolution US, är ni med?Kommentarer
Postat av: joanna-livet med Aspergers syndrom!

Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.

Så kolla gärna in min blogg:)

Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

Ps. kör även dagens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare dag och fler andra tävlingar med fina priser så passa på att anmäl dej:)2012-03-01 @ 11:56:07
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -