"Nu köööör vi!"

Vanligtvis är jag mest igång i början av veckorna. Har sovit ut hela helgen och är verkligen på G när måndagen sen slår in, sen tröttnar jag mot helgen. Dvs tvärtom mot resten av befolkningen alltså. Men idag kan jag inte riktigt få igång mitt "go", är fortfarande lite sjuk och känner inte för att gräva ner mig i arbete direkt. Så vi börjar soft helt enkelt! Jag ska till en början sätta mig med en kopp kaffe i soffan och kolla på Kontoret som hade premiär på tv 4 igår. Kunde ju inte se det igår eftersom som har samma sändningstid som Så ska det låta. Dagens pensionärsproblem.

Och oj vad mitt tal gick bra. Vi snackar kanske inte "I have a dream" nivå, men med tanke på hur svårt jag har för det så hade jag skalat av det till tusen och vi var nästan på lågstadienivå. Jag chansade helt enkelt på "less is more" och hon förstod min poäng och tyckte det var snyggt gjort att få med alla punkter som bör vara med i ett tal på bara några minuter. Guldstjärna till mig!
En bra låt för att verkligen få igång en när man helst av allt vill lägga sig i fosterställning och gråta i sängen är Can't Touch It - Ricki Lee Coulter.
Den är känd från Sex and The City 2, starta den högt och dansa! Jag får dock för mycket adrenalin utav det och det slutar mest med att jag står och gallskriker för att få ut allt, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -