Hur har ni det?

Jag har det ganska stressigt just nu. Först och främst är det mitt studerande som just nu känns som det dummaste jag gett mig in på. Hello, I have a life to keep up with. Med pluggandet så skall jag alltså ha skrivit en novell tills på måndag och om två veckor ska jag ha läst en fet roman som jag inte har börjat på ännu. Som om inte det var nog så har jag fotosessioner att plåta, bilder att retuscha, bloggar att designa och resor inplanerat. När det blir såhär så vill jag väldigt gärna ordna upp och fixa struktur annars pallar jag inte. Så jag ska redan nu sätta mig och göra upp en plan över mitt liv de närmsta veckorna så att jag inte ramlar ihop och dör här.

Min pappa fyllde år igår och jag och lillebror åkte dit med en flaska Jameson. Farmor och farfar tittade förbi och gav honom långa svarta strumpor och en svart t-shirt. Jag brast ut i skratt då jag direkt såg framför mig hur pappa skulle sitta med ett glas Jameson, sina nya strumpor och t-shirt i soffan hela kvällen. Meta (pappas fru) bekräftade direkt att det förmodligen skulle bli så och att hon skulle skaffa bildbevis på det, senare den dagen kom detta meddelandet:

"Linda: Hann inte ta bild på pappa i födelsedagspresenterna. Han tog en Jameson och slocknade i fåtöljen. Tror han tyckte det var bästa presenten. ♥"

Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Har du en bestämd bok du ska läsa eller får du välja själv? Vill du ha boktips? :-D

2012-01-24 @ 22:34:56
URL: http://ruina.blogg.se/
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Vad heter boken du ska läsa? Och vad ska du göra med boken sen, skriva något om den eller nåt sånt?

2012-01-25 @ 14:16:58
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -