Long time no see!

Hela mitt liv gick i stort sett ut på att fylla i såna här förr i tiden. Efter att ha fyllt i sisådär... en miljon stycken så blir det lite upprepande och jag tröttnade, men nu kör vi en!


1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
För 10 år sedan var jag hela 13 år. Herregud, när jag tänker på det nu så känns det som ännu längre. 10 år bara? Jag är nog yngre än jag känner mig! I alla fall, jag var 13 år, rebellisk, åt ingen mat och trodde att jag skulle bli en rockstjärna.


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Jag gjorde inte så mycket faktiskt. Funderade en del över livet så den biten har fallit bort lite. Inget speciellt helt enkelt.


3) 5 SNACKS DU GILLAR

- Ben & Jerry's
- Ostbågar
- Choklad
- Kakor
- Smörgåstårta


4) 5 SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL

Alla. På riktigt alltså. Jag är en jävel på text! Har dock svårt att sjunga dom utan själva låten till, tappar bort mig och sådär, men texter, det är jag en jävel på.


5) 5 SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR
Utan inbördes ordning:

- Köpa/bygga hus
- Åka till New York
- Hjälpa alla i min närhet
- Operera mig
- Åh, jag skulle shoppa. Shoppa som jag aldrig shoppat förut. Jag skulle shoppa på Internet, jag skulle shoppa IRL. Jag skulle shoppa så mycket så posten måste öppna ett eget rum till mig så mycket grejer som kommer till mig...


6) 5 DÅLIGA VANOR

- Jag är så fruktansvärt lat. Jag kan sitta i soffan och bli arg över hur törstig jag är utan en tanke på att resa min röv och gå 6m till köket. Inte när man sitter gott inte.

- Glömmer allt, hela tiden.
- Ja, jag är ju kvinna så jag måste väl erkänna att ibland slinker det bara ner ett snyggt plagg eller ett par snygga skor fastän jag inte riktigt har råd med hyran...
- Jag tänker för mycket.
- Den här sista punkten får stå för alla mina tvångsbeteenden. Har samlat på mig en del genom åren och ibland går dom verkligen till överdrift, jag hatar dom själv också, men vet inte riktigt hur man skall bli av med det.


7) 5 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
- Fotografera & retuschera
- Skriva, men det händer alltför sällan nu för tiden tyvärr.
- Shoppa
- Sova
- Inreda


8) 5 SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
När jag var tonåring så trodde jag aldrig att jag skulle bära någon annan färg än svart. Och jag minns jag sa till min kompis "Om du någonsin ser mig i en sån jävla kärringfärg som marinblått så skjut mig, skjut mig direkt. Jag vill inte leva så". Men... idag är jag öppen för allt. Enda anledningen till att jag inte använder något annat än svart just nu är för att jag känner mig fet. Men boy, hade jag varit smal så hade jag ägt er alla...


9) 5 FAVORITLEKSAKER
Ja, jag har ju inte så många intressen så... Photoshop och att man kan shoppa på Internet?


10) 10 PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR LISTAN

Läser du den så kan du väl lika gärna göra den. ;-)

Kommentarer
Postat av: emma

hallå där :) hoppas allt är bra med dig/er nu för tiden? jo jag kollade på gamla bilder som du tog på mig för längesen nere på skogsvägen :p och jag skulle gärna vilja bli fotad igen för är så svårt att fota sig själv å få bra bilder när man bara har en liten skitig kamera och anders bor i sthlm nu så han kan ju inte fota mig heller, hehe :) och vet ju att du är duktig så om du har tid å lust nån gång? :)take care! /Emma

2012-01-23 @ 06:38:18
URL: http://quofataferunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -