Oh, the Internet

Jag älskar Hemmakväll.se! Jag beställde Vänner boxen därifrån och det är superbilligt, ingen överdriven frakt, betalnigen går igenom som smort och leveransen går snabbt. Jag handlar allt på nätet förutom mat så jag har haft min share av dåliga erfarenheter. In fact så är det väldigt få som är sammarbetsvilliga om något är fel eller som med alla klädkedjor som vid byte inte betalar någonting. En tröja som originalt kostade 49kr har man tillslut betalt över 200kr för eftersom man betalar frakt 3 gånger.

Tur är väl det att det finns dom som faktiskt vill kundens bästa och som mer än gärna hjälper till om något är fel. Jag har haft två företag på den listan men Hemmakväll.se utökade den precis till tre. Det är nämligen så att det är fel på två utav skivorna som jag kollat på hittills. Jag skrev till dom och var, som alltid, lika nervös för att få ett svar som "synd. Har man brutit förpackningen så finns det inget vi kan göra" tillbaka, men nej, istället skriver dom:

"Hej Linda!

Detta ska vi lösa! Vi behöver veta vilka skivor det är, så om du kan maila tillbaka och berätta det så återkommer vi med besked."


Inget tjat, inga förvirrande regler och inget "har man brutit förpackningen...". Så nu vet ni, handla ihjäl er på Hemmakväll.se för dom är underbara!De andra två företagen på min "bralista"
Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Förstår om inte Gina tricot är på din like-lista. Beställde ju lite grejer från dom (bland annat den där koftan som satt som ett rövhål som jag testade när du var här) och efter att ha efterfrågat fakturan, tänkt att den säkert dyker upp lite senare som vissa andra företag har för sig, och sedan direkt få en påminnelsefaktura från Klarna känner jag mig väl sådär vänligt inställd till deras beteende men..

2012-01-27 @ 21:51:35
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -