Who's a retard? You're a retard!

Den första retarda människan idag: Fitta från Swedbank.

Jag: Jag kan inte få ett köp att gå igenom med mitt kort på nätet. Det har aldrig varit några problem tidigare och när jag ringer deras kundtjänst så säger dom att det kan vara låst för utlandsköp? Jag vill tro att jag handlat via utlandet tidigare men är inte helt säker. Vad är problemet?

Swedbank: En förklaring kan vara att hemsidan som du använder inte kan ta emot e-kort.

- Vart är den andra förklaringen då?! Så kan man väl inte skriva tillbaka?! Seriöst, det är allt som står! Och visst att företaget jag försökte handla ifrån kan ha missuppfattat att jag handlade med e-kort och inte gav den informationen men hur stor är den chansen?! Jag sa ju att jag ringt till deras kundtjänst och då hade dom väl förmodligen sagt "DÖH, vi tar inte ditt kort här bitch!" också hade jag givetvis aldrig hört av mig till Swedbank! Jag avskyr när företag inte ger nog med information, dom skall svara på min fråga och eventuella andra frågor som kan komma i och med det dom skriver. Nu måste jag ju skriva tillbaka till henne att hon är retarded och vilken människa orkar det?

Den andra retarda människan idag: Jag.

(Nämner inga namn här)

- Jag har blivit singel och är i väldigt behov av kärlek och bekräftelse. Hoppas du ställer upp!
Jag: Visst, jag ska bara höra med min sambo om han tycker det låter som en kul idé...

- Kan man ha en mer okänslig kompis än mig? Nej då. Jag är helt seriöst en jättesnäll, mysig och omtänksam tjej men jag älskar riktigt opassande och rå humor. Det betyder aldrig att jag inte bryr mig bara att jag är lite missanpassad. Jag bryr mig förmodligen mest i hela världen om allting egentlingen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -