Alla superlativ går till... mig!

Det måste vara så tråkigt och fullkomligt ointressant för er att läsa om mina studier, men jag kan inte hjälpa det. Jag har sällan, om ens någonsin, varit stolt och glad över något som jag gör. Jag har påbörjat så många saker, men aldrig slutfört det. Även om jag inte tillåter mig själv att tryckas ner eller bli ledsen av att folk i min omgivning tittat väldigt negativt på mig (för det är ju inte deras liv, mind your own business, liksom), men någonstans där inne så bryr man sig alltid och blir ledsen av sånt. Nu är jag verkligen på g och jag är så tacksam för alla vänner och familj som uppskattar och berömmer mig. Det peppar mig verkligen otroligt mycket att ni tror på mig och det är tack vare det som jag lyckas. Nu är det min tur. Alla superlativ går till mig!

Jag har jobbat klart för idag, ska läsa på ett prov ikväll och se om jag är redo för att göra det imorgon, men annars är det lugnt. Ska handla lite senare och kanske sätta mig på balkongen ett tag. Det är ganska jobbigt att sitta framför en dator hela dagen, känns som jag får syrebrist, haha.

För att byta ämne helt totalt så måste jag verkligen tipsa er om att köpa Vanish Whiter Whites! Den är sanslöst bra och gör verkligen sitt jobb. Jag har använt den ett tag nu, men det var inte förräns idag som jag upptäckte hur jävla bra den är. Igår kväll hittade jag ett vitt färgskadat linne i min garderob. Det har legat där hur länge som helst efter att jag fått röd hårfärg på hela linnet, det gick inte bort i tvätten och jag har sen dess haft det som "slölinne", typ.

Slängde in det i en maskin idag med Vanish bara för att testa och det är fan som nytt. Denna hårfärgen har liksom legat och grott in i linnet, trodde verkligen aldrig att det skulle gå bort, men jag hade verkligen fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -