Fortfarande mycket att göra

Men jag ska nog vara tillräckligt klar för att kunna dra till Karlstad imorgon. Woho. Har precis varit och kollat in Christoffers nya lägenhet. Blev lite avis på hans stora och nyrenoverade kök, men jag antar att jag får nytt snart jag med. Enda sen jag var 16 år så har jag flyttat ungefär vartannat år. Man vänjer sig och jag tycker inte alls att det är lika jobbigt längre, familj och vänner gör nog det, men jag står ut. Har det inte varit för jobb så har det varit för någon skola som jag vill gå i. Undra när jag egentligen kommer att "settle down".

Jag trodde att jag skulle bo här som jag bor nu ganska länge. Flyttade hit pga jobb och efter att jag bott i min nya lya i endast några månader så blir det varsel som jag åker med i, hur tur får man ha? Jag började plugga nästan omgående för att komplettera mina betyg, men det är jag klar med i juli, sen finns det ingenting mer att göra här längre för mig. Jag kommer förmodligen fortsätta läsa efter juli, sånt som behövs för högskola och dylikt, men jag skulle misstänka att jag runt nästa vår/sommar är redo för nästa grej och då blir det - som överallt annars - två år som jag bott i denna lägenheten. Haha. Det är lite skrattretande.
Nu är det ju en del flyttstök och sådär då, han fick ju lägenheten igår. Men det är väldigt stort och fler arbetsbänkar till vänster till och med. Det ska bli kul att en dag, förhoppningsvis, bo någonstanns dit jag faktiskt flyttar för att jag vill. En lägenhet som känns som hemma. Jag har inte kännt mig som hemma på... ja, väldigt många år.Kommentarer
Postat av: Beckis

Samma här! Har haft många lägenheter men tror inte någon har känts som hemma. Undrar dock om inte den här faktiskt blir mitt hemma.. Börjar gå åt det hållet iaf!

Du kommer också ha ett hemma, kanske inte just nu men någon gång :)

2012-03-01 @ 20:21:59
URL: http://Nogg.se/beetlejuice
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Flytta till Ljungskile så kommer vi efter om ett tag ;-)

2012-03-02 @ 13:53:06
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -