Hannah Widerstedt

Ni läste rätt. Jag kan helt enkelt inte hålla mig längre från att skriva om den mest uppmärksammade tjej som klev in i årets Big Brother. I de första avsnitten satt jag nog med samma förskräckta blick som resten av Sverige och funderade på vad det är för fel på den där tjejen. Men just nu riktas min blick åt (nästan) alla andra som totalt trycker ner och mobbar Hannah. Jag avskyr verkligen mobbning och tolererar inte att se på programmet mer nästan. Jag kan inte förstå att ingen har gjort eller sagt någonting hittills för i min hjärna är det totalt oacceptabelt att bete sig på det viset.

Det är fler som har reagerat på det här och som tycker samma sak som jag, men som även har fått mothugg. Det vill säga, allt som oftast, kommentaren "Ja, men hon är ju dum i huvudet!".

Jag tänker absolut inte neka till det faktum att Hannah är lite trotsig, oansvarig och kanske inte så smart. Men sen när blev det okej att mobba någon, oavsett situation?

Fine att man blir upprörd över att hon provocerar. Att dom bråkar precis som alla människor gör spelar ingen roll, det bryr jag mig inte om. Det är bara det att det senaste, så fort det är någonting med Hannah, så samlas alla och liksom hackar på henne. Säger "Fan, fattar du inte eller", "Du är så jävla dum i huvudet" eller som Kija "Jag brukar säga att jag har en hjärncell men jag måste ta tillbaka det". Vad i helvete är det för stil?

I vilket jävla universum lever man i om man tror att information går in bättre hos en människa som inte förstår genom att skrika glåpord? Jo, jag fattar så mycket bättre vad du menar när du säger "Idiot!".


Hannah är 20 år och lever livet - med all rätt. Hon behöver inte vara någonting annat just nu. Jag tycker det är mer pinsamt att Kija och Hanna J beter sig som om dom är Hollywoods största jävla lyxhoror så fort det är fest. Det är en fin förebild för kvinnor över 30 år som dessutom har barn. Mobba ungdomar och åla runt nakna i Big Brother, skitsnyggt verkligen. För att inte tala om Sipan som öppet säger att Hannah ser ut som en man, att han hatar henne och att hon är omogen. Man har fan ingen rätt att kalla någon omogen när man skriker för att få sin röst hörd, upprepar samma mening om och om igen och leker "luften är fri" för att irritera henne. Jag tycker Hannah har tålamod som hittills bara har skrikit åt honom att lägga av, hade det varit jag hade jag strypt honom för längesen.
Hannah Widerstedt


Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Håller helt med dig! Tyckte att hon var värsta skitstöveln i början, men va fan, det är ju en image. De andra i huset har inget att skylla på. Men nu åkte hon ju ut så..

2012-03-11 @ 22:31:08
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -