Jag fick till min shopping

Kanske till och med lite för mycket av det? Var iväg idag och inhandlade bland annat ljuslyktor till balkongen och en popcornmaskin! Ni kanske tycker det är jättetöntigt, men faktum är att varken jag eller min sambo kan poppa popcorn. I flera veckor har vi nu försökt att äta detta lite nyttigare godis men resultatet är alltid nån svart, salt, kol till filmen - inte så mysigt. Så det var nog det bästa köp vi gjort på länge, för herregud vad bra den är! Så fantastiskt roligt. Här blir man inte glad för diamanter minsann, här är det underverket the popcornmaskin.

Förutom detta så åker jag även till Trollhättan imorgon. Det var ju faktiskt inte lampor och en popcornmaskin som jag egentligen ville handla, det är ju kläder 'n stuff. Det ska bli kul så det är snart bedtime för mig då vi åker ganska tidigt. Insåg dock förut att jag inte laddat upp några bilder från när vi grillade i helgen så jag ska ge er det först såklart.
Här är han, min fina vän.

Kanske skulle tillägga också att vi äger ingen micro här, det är alltså inte att micra popcorn som vi misslyckas med utan att göra det i en kastrull.
Kände bara att jag behövde nämna det.


Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Jag har aldrig poppat popcorn i kastrull, vet inte ens hur man gör ärligt talat, haha! Micro däremot är ju inge svårt.Jaså, Trollhättan minsann.

2012-03-28 @ 08:45:44
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -