Kattfest

Mina katter har det bra alltså. Idag fick jag en stor beställning från djurmaxi, skitbra sida med billiga priser! Min första tanke var att bara köpa en såndär ascool elementsäng och ha den i badrummet, men ingenting går ju någonsin som jag vill förstås. Först och främst blev det mycket mer än elementsängen och givetvis passade den inte på elementet som jag har i badrummet. Jag måste lösa det på något sätt för nu hänger den inne i kontoret och här är det inte alls mysigt eller varmt för dom (eller tyst).

Det andra som kom med var torrshampoo och balsam! Eftersom mina katter intar något dödsförsvar när jag ska duscha dom så kan jag ytterst sällan göra det. Dom går tydligen hellre runt med fet päls och får tovor men det tycker inte jag är helt ok så detta ska bli spännande att testa. Riktiga chicas!

Sen var det lite mynta, kattgräs och en klösbräda som man kan hänga upp på väggen. Funderar seriöst på att ta ner den därifrån för direkt jag packat upp den så fick jag bokstavligen talat slita den ifrån dom för att kunna hänga upp den. Grejen är ju den att dom gärna klöser ståendes mot väggen och förstör tapeterna så jag trodde verkligen den skulle uppskattas hängandes, men det verkar som att den var roligare på golvet.
Än så länge är det bara Alva som vågat lägga sig i sängen och hon verkar gilla den!


Kommentarer
Postat av: Beckis

Crazy catlady?

2012-03-09 @ 22:46:41
URL: http://Www.Nogg.se/beetlejuice
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Torrschampo? Vi har aldrig badat våra katter och det ser inte ut som att de har något behov av det heller :-)

2012-03-10 @ 21:10:01
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -