Preview

Nu äntligen är det dags för en modellbild! Jag vet inte hur långt tid det kommer ta att göra restrerande bilder, men nu ser ni i alla fall att det går i tema djur. Jag är lite osäker vad gäller retuscheringen här, har ju inte gjort någonting liknande förut så jag vet inte vilket ljus som är snyggast riktigt och som ger bäst effekt på bilden. Säg gärna vad ni tycker!
Modell: Linn Beermann
Foto: Tony Ryman
Retusch: Jag


Kommentarer
Postat av: Linn "Beeriz" Beermann

Hej!

Nu tänker jag vara brutalärlig, hata mig inte; Jag tycker redigeringen är väldigt basic, det ser ut som du bara lagt mer kontrast, och gjort mig snäppet blekare. Möjligen lite jämnare linjer här och där. Mycket smådetaljer som du missat.

Men keep up the good work och börja fokusera lite mer på smådetaljer, det är de som gör den stora skillnaden. :)

2012-03-07 @ 16:12:03
URL: http://corpulens.wordpress.com
Postat av: Mikael

Hej alla glada modefilurer!, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Om ni gillar att se på youtube så kan ni alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Till sist vill jag bara nämna att vi har en facebook grupp också som finns på adress www.facebook.com/modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-07 @ 20:16:37
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -