Relativt lugn helg

Den egentliga tanken var att jag skulle ha lite kvalitetstid med min (ganska) nyfunna och fina vän Rebecca. Men eftersom jag inte kan planera saker i förtid så är jag tvungen att höra av mig i sista sekund och det vore ju dumt att vänta på det, så hon hade styrt upp annat och på lördagen var jag upptagen. Vi har inte alls kunnat matcha en ledig stund samtidigt det senaste, men jag hoppas det kommer snart!

På lördagen skulle nämligen lillebror stanna över natten. Vi dukade upp med chips, levande ljus och skräckfilm. Mamma skulle ha en "vuxenfest" eftersom plastpappa fyllde år tidigare i veckan. Vi brukar faktiskt få vara med, men det är ju förståeligt att dom inte alltid vill ha oss hängades där. Filmen var helt okej och vi hade en mysig kväll.

Fick ett otroligt oväntat besök från en vän som vi inte sett på jättelänge också, Erik. Vi bor långt ifrån varandra numer, därför vi inte ses så ofta och därav den otroliga chocken när han står utanför våran dörr, bara 10 mil hemifrån honom och det var dessutom kväll. Jag blev jätteglad faktiskt, brukar annars alltid gå mot dörren med en lite fundersam min och tanke "vad är det nu då..." när man inte väntar besök. Jag gillar min sambos vänner väldigt mycket så det är ju en fördel också förstås. Det var en tid, ungefär i ett år, som vi alla bodde med eller grannar med varandra. Bästa tiden i mitt liv och det är tråkigt att det varade så kort, men det kommer väl nya tider förstås.
Bara för att: Om ni av någon anledning skulle fundera över hur Erik ser ut så kan jag ju säga att han är tvilling med Måns Zelmerlöw.
Nej okej, inte på riktigt kanske, men dom är otroligt lika!
Även om mamma dumpade oss på plastpappas kalas så skulle hon aldrig ta ifrån oss hennes matlagning. Det fanns både rester och efterrätt kvar till oss som vi smaskade i oss dagen efter. På bilden ser ni plastpappa som bränner en otroligt god creme brulee!


Kommentarer
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Haha, har aldrig tänkt på att Erik skulle likna Zelmerlöv.

2012-03-20 @ 07:07:36
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -