Som i en dröm

Vaknade sådär superhastigt idag vid 10:30. Satte mig upp i sängen och hade en konstig känsla i kroppen, som om jag fortfarande var kvar i en dröm eller något. Det var verkligen helt knäpptyst. Inte ett ljud från utanför heller, det är grått och helt stilla. Jag är fortfarande lite osäker på om jag är vaken eller inte. Det vore ytterst jobbigt dock eftersom jag har städat upp här lite sen min premiärkväll igår, jobbigt om jag skulle vakna nu och inse att allt stök är kvar liksom.

Fick ett utbrott på FB häromdagen eftersom jag aldrig tycker mig hitta ett skoställ till ett bra pris, vem vill betala flera hundra för ett skoställ? Igår kom räddningen. En gammal barndomskompis stog vid min dörr med ett helt okej ställ för 80 spänn. Nu är både jag och min hall nöjda. Vi satt och drack kaffe och pratade en stund med, jag tycker verkligen det är kul att träffa henne och det är synd att vi upptäckte det så sent för nu ska hon flytta så nu lär vi absolut inte träffas heller, haha. Hon är lite som en spegelbild av mig själv, vi har mycket samma åsikter och resonerar lika över nästan allt som vi pratat om. Och ens egna åsikter är givetvis bäst så hur skulle jag inte kunna gilla henne?

Hon hade även med en present som jag som snusare och kaffedrickare blev väldigt glad över!
Whitening tandkräm från BrilliantSmile!
Det ska verkligen bli spännande det här och tack igen, Lina!Kommentarer
Postat av: Lina Henke, lek med livet, innan livet leker med dig!

Va söt du är! :-) Hoppas verkligen att den visar resultat. :-) Hihi. Tack för en myclet trevlig kväll och jag hoppas vi iaf hinner med en kaffe till innan flytten? Btw, bilden där uppe, jag gilla att det inte var så zoom idag, mega snygg retuschering, du är sååå duktig! :-) Kram!

2012-03-07 @ 15:34:42
URL: http://linnssa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -