Välkommen hem till mig

Pratade med min kära kusin i telefon förut. Jag höll på att städa lägenheten och då kom hon på det förfärliga att hon faktiskt inte sett min lägenhet än! Det är ju snart ett år som jag hållt mig här så ja, vi ses alldeles för sällan. På begäran lägger jag därför upp lite bilder från min, tyvärr, än så länge halvt inflyttade lägenhet. Jag är lat och även fast jag har grejerna som jag vill ha upp/in, så blir det bara aldrig av. Here goes!
Hallen, sett från ytterdörren. Det här och kontoret är väl det mest tragiska i min lägenhet. Det har jag alltså inte fixat någonting alls.
Första till höger har vi badrummet.
Andra till höger har vi köket. Det går en hel del i rosa och gammeldags stil. Jag nämnde det för mamma när vi skulle flytta in och sa att någonting i den stilen vore ju lite häftigt. Hon blev inspirerad och några dagar senare hade hon köpt både gardiner, dukar och ljuslyktor. Hit får jag grejer titt som tätt ifrån henne bland annat cupcaken i porslin på fläkten och kakburken i rosa porslin på bänken. Hur söt!
Matdelen i köket.
Detaljer.
Och en liten closeup på spisen, av någon anledning.
Ja, också kontoret då. Mest sladdar och ett bord.

Sist men inte minst, vardagsrummet! Tänk er att det hänger en hylla med lite pynt på ovanför tvn också, den kommer så småningom. ;-)


Jag ljög tidigare kom jag på! Sovrummet är det mest patetiska i min lägenhet! Så patetiskt att jag faktiskt inte ens tagit kort på det. På grund av att jag inte har tid att fixa min walk-in closet så ligger alla våra kläder på golvet där inne. Det är alltså en 180 säng med högar av kläder runt om överallt, inte så värt att ta kort på. ;-)

Nu blir det BB, hoppas rundturen är uppskattad.

Kommentarer
Postat av: Eleine

Åh så tjusigt :-)

Nu e jag nöjd när jag har lite inblick igen ;-)

2012-03-05 @ 22:43:16
Postat av: Lina Henke

Jättefint har ni det :)

2012-03-06 @ 11:15:08
URL: http://linnssa.se
Postat av: Ruina - tre barn under två år

Köket påminner om det ni hade förut. Inte i stil, men i upplägget :-)

2012-03-06 @ 13:02:39
URL: http://ruina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
lsretouch -